Ajankohtaista

Ei jumalanpalveluksia tai Ruokajakoa koronavirusturvallisuuden vuoksi.

Seurakuntakonferenssi pidetään pe 26.3. klo 18. Se on seurakunnan vuosikokous, jossa päätetään, ketkä ovat seurakuntaneuvostossa, kuka on sen puheenjohtaja, seurakunnan maallikkojohtaja, rahastonhoitaja ym. Jokainen seurakunnan jäsen on lämpimästi tervetullut valitsemaan seurakunnan vastuuhenkilöt, tarkastamaan sen taloutta jne. Koronarajoitusten vuoksi paikan päälle kirkkoon voi tulla enintään 5 henkeä. Muut voivat olla läsnä Zoom-yhteydellä, joka jaetaan jokaiselle ilmoittautuneelle. Tärkeää on ILMOITTAUTUA pastori Mika Partaselle, puh. 041-3198997, sp.  mika.partanen [ät] metodistikirkko.net,  viimeistään to 25.3., tulet sitten paikalle tai olet mukana netin kautta. TERVETULOA mukaan päättämään seurakuntamme asioista!

(Ellet suoriutunut haasteesta vuonna 2020 tai haluat tehdä sen uudestaan, voit vielä sen tehdä. Alla olevassa PDF-tiedostossa on koko vuoden lukuohjelma.)
Raamatunlukuhaaste! Bible Reading Challenge!
Vuonna 2020 Suomen Metodistikirkko haastaa jäseniään ja ystäviään lukemaan Raamatun läpi vuodessa. Ohjelmassa on kullekin päivälle sopivan mittainen lukukappale. Tueksi julkaisemme viikottain uutiskirjeessä tekstin, joka käsittelee kyseisen viikon lukukappaleita tai niissä olevaa teemaa. Uutiskirjeen voi tilata osoitteesta veli.loponen@metodistikirkko.net. Lukemisen tueksi löytyy Facebookista ryhmä nimeltä Metodistien raamattupiiri, jossa voi keskustella ja kyselläkin siitä, mitä on luettu. Ohjelma on tulostettavissa oheisesta linkistä. Tule mukaan lukemaan! https://gallery.mailchimp.com/…/8afaeacb-fa…/lukuohjelma.pdf