metsrk logo

Tampereen metodistiseurakunta

Ihmistä varten

Ulkolähetystyö

Suomen Metodistikirkko tekee lähetystyötä pääasiassa Intiassa ja Venäjällä Vepsässä. Lisäksi teemme lähetystyötä kansainvälisen Metodistikirkon lähetysjärjestön (UMCOR) kautta kaikkialla maailmassa, missä tapahtuu katastrofeja ja on hätää ja avuntarvetta. Seurakunnallamme on jokaisena kuukautena sovittu kohde, jota tuemme rukouksin ja varoin. Toisinaan lähetämme lähettejä lyhytaikaisiin matkoihin kohteisiimme.

Lähetyskohteet 2018

Näihin kohteisiin keräämme rahaa jokaisen kuukauden toisena sunnuntaina kahvitarjoilun merkeissä. Tervetuloa kirkkoon tekemään lähetystyötä!

Lähetyskohteet 2018:

 • Tammikuu: Vepsässä tehtävä avustustyö Venäjällä
 • Helmikuu: Intian Bethel Missionin evankeliointityö
 • Maaliskuu: Suomen Metodistikirkon ylläpitämä kristillinen koulu Chennaissa
 • Huhtikuu: Intian Bethel Missionin pienten lasten ravitsemusprojekti ”Muna-maito”
 • Toukokuu: UMCOR eli maailmanlaajuisen Metodistikirkon katastrofiavustusrahasto
 • Kesäkuu: Intian Bethel Missionin evankeliointityö
 • Heinäkuu: Intian Bethel Missionin köyhien leskien avustus
 • Elokuu: Suomen Metodistikirkon ylläpitämä kristillinen koulu Chennaissa
 • Syyskuu: Intian Bethel Missionin evankeliointityö
 • Lokakuu: Suomen Metodistikirkon ylläpitämä kristillinen koulu Chennaissa
 • Marraskuu: Silta Israeliin ry:n Deborakoti
 • Joulukuu: Intian Bethel Missionin köyhien leskien avustus

Seurakunnallamme on oma kummityttö Sameera Dummula (synt. 2007). Tuemme hänen koulunkäyntiään 25 eurolla kuussa.

Voit myös tukea lähetystyötä lahjioittamalla suoraan pankkitilillemme Nordea FI05 2094 1800 0395 14 ja laittamalla viitenumeroksi 6800. Tervetuloa tekemään lähetystyötä! Pienkin lahja on meille tärkeä. Kiitos.

KUTSU JUURI SINULLE!

TULE TEKEMÄÄN HYVÄÄ JA TUKEMAAN YHDESSÄ LÄHETYSTYÖTÄ!

Mutta te veljet, (ja sisaret), älkää väsykö tekemästä sitä, mikä hyvää on, kehottaa Raamattu meitä toisen Tessalonikalaiskirjeen kolmannen luvun jakeessa 13. Lähetystyö on lähellä jokaisen uskovan, myös meidän metodistien sydäntä. Kun kylvämme Jumalan Sanaa, tiedämme että siinä on uutta luova voima, voima joka pelastaa, parantaa ja antaa uuden elämän.

Lähetyslounaiden loputtua olemme nyt uudella innolla aloittamassa lähetyskahvit joka kuukauden toisena sunnuntaina iltakirkon jälkeen. Lähetyskahvin suositushinta on 5 euroa ja Jumalanpalveluksen yhteydessä on lyhyt tietoisku sen kuukauden lähetystyön kohteesta. Näin teemme seurakuntalaisille lähetystyötämme tutuksi.

Lue lisää...

Intian Bethel Mission

 
P1030997Puhdasta, Jumalan ja Isän silmissä tahratonta palvelusta on huolehtia orvoista ja leskistä, kun he ovat ahdingossa... Jaak.1:29. 
 
Jan-Markuksen ja Jarnon lähetysmatka Intiaan 2015: Lähetysmatka 2015
Juuri valmistunut video kertoo Chennain kristillisesta koulusta.
Katso video Intian laprityöstä: Lapsityö, Intia
Nellipudista kertova video: Nellipudin lapsityö
 
 
Suomen Metodistikirkko on tehnyt lähetystyötä Intiassa ja pitkään. Meillä on Chennaissa kristillinen koulu, sekä Nellipudin kylässä toimintapiste köyhien auttamiseksi. Autamme köyhiä leskiä heidän ahdingossaan jakamalla mm. ruokaa, huopia, sari-asuja, sekä pienen raha-summan kuukausittain. Köyhien perheiden lapsille jaamme munia, maitoa, sekä autamme heitä kummilapsiprojektin kautta saamaan mahdollisuuden käydä koulua ja saada paremman tulevaisuuden. Evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on levinnyt työmme kautta laajalti ja vaikuttanut elämää muuttavasti niin lasten kuin aikuistenkin elämässä.
 
Osallistu lähetystyöhän rukoilemalla ja lähettämällä! Tule mukaan joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 17 lähetysjumalanpalvelukseen tai lahjoita varoistasi. Voit lahjoittaa suoraan tilillemme Nordea FI05 2094 1800 0395 14  ja kirjoittamalla viitteeksi "Intian työ" tai viitenumero 6800. 
 
Uusia kummivanhempia köyhille lapsille tarvitaan lisää. Tällä hetkellä lapsia on jo lähes 150 ja lisää olisi tarvetta. 25€ summalla voit olla muuttamassa lasten elämää, antamassa parempaa tulevaisuutta ja osoittamassa kristillistä rakkautta vähäosaisia kohtaan. Jos tahdot oman kummilapsen, sinulla on mahdollisuus sitoutua antamaan kuukaisittain, ota yhteys tampere(ät)metodistikirkko.fi, p. 044-2819558 (Liisa Lehti) lisätietoja varten. Kristillistä koulua voit tukea ryhtymällä koulukummiksi 10€ summalla kuukaudessa.
 
Kiitos sinulle!