metsrk logo

Tampereen metodistiseurakunta

Ihmistä varten

Pienryhmät

Pirkkalan pienryhmä

kokoontuu kuukausittain. Lisätiedot Eila Laakso 040 534 5549.

Ydinkurssi

12 kerran kurssi kristinuskon perusteista alkaa kahdesti vuodessa. Tule kasvamaan uskossa ja rakentumaan vahvalle perustalle useiden seurakunnan eri opettajien ohjaamina. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Liisa Lehti, puh. 044 281 9558, tampere(at)metodistikirkko.fi.

 

 

Hervannan raamattu- ja rukouspiiri

Hervannan pienryhmä kokoontuu kuun 2. maanantai-iltana naisten kesken; kuun 4. maanantaina se on avoin kaikille. Vaihdamme kuulumisia, luemme Raamattua ja rukoilemme yhdessä. Kokoonnumme kuudessa eri kodissa Hervannassa, yleensä klo 18. Paikasta ja ajasta saat tiedon Annilta, puh. 045-1415250 tai s-posti  anni.backman(ät)metodistikirkko.fi.
 
Seuraavat kokoontumiset ovat:
ma 25.9.
ma 9.10.
ma 23.10.
ma 13.11.
ma 27.11.

 

 
 
 
 

 

 
 

Eläkeläistupa

joka toinen perjantai klo 13 Metodistikirkolla. Kahvittelua, sanaa, rukousta ja laulua. Lisätiedot Simo p. 044 585 9962.

Tässä esittelyvideo eläkeläistuvasta

Äijäraamis

Kokoontuu 3 viikon välein Kimmo Holman kotona Hämeenpuistossa. Kahvia ja pikkunaposteltavaa. Rukousta, muiden taakkojen kantamista ja raamatun tutkimista äijämeiningillä. Lisätiedot Kimmo p. 0409527445, kimmo.holma (ät) hotmail.com

 

Jammipavut

Kyseessä on kuuden hengen porukka iältään n. 21-28 vuotiaita nuoria ja rentoja tyyppejä. Kokoonnumme nykyisin kerran kuukaudessa kirkolla lauantai-iltaisin lukemaan Raamattua ja puhumaan uskonelämästä.

Tavallinen ilta koostuu kuulumiskierroksesta ja infoasioista, jonka jälkeen rukoillaan ja luetaan yhdessä ennalta sovittu kohta Raamatusta. Tekstistä sitten jutellaan ja mietitään miten Jumalan sanan ja oman elämän saisi nivottua yhteen ja miten siitä saa voimaa tavalliseen arkeen.

Ryhmän konsepti on muuttunut pari kertaa vuosien aikana vastaamaan aina sen hetkisiä tarpeita ja toiveita. Porukka on melko tiivis, koska takana on pitkä yhteinen historia. Ryhmän nimi on yhdessä päätetty ja kuvastaakin meitä aika hyvin kaikessa hörhöydessään.

Meidän ryhmässä yhdistävä tekijä uskon lisäksi on PC- ja konsolipelit ymv. nuorisokulttuuri. Uudet jäsenet ovat aina toivottuja ja tervetulleita, jos on kiinnostusta ja tuntee itsensä porukkaan sopivaksi.

Yhteydenotot Annika eli Nanna p. 0458849440

Jäsenyysillat

Jäsenyysiltoja järjestämme seurakuntamme jäseniksi aikoville, sekä jäsenyydestä kiinnostuneille.

Illoissa on mahdollisuus kuulla tärkeää tietoa seurakunnastamme ja kysyä omia kysymyksiä.

Illoissa saa opastusta sisälle seurakuntaan. Jäsenyysiltoja järjestetään tarvittaessa, yleensä kuukausittain.

Jos olet kiinnostunut seurakuntamme jäsenyydestä, ota yhteys Liisa Lehti, puh. 044 281 9558

Gibeonissa Herra ilmestyi Salomolle yöllä unessa. Jumala sanoi: "Pyydä, mitä haluat, niin annan sen sinulle." Salomo vastasi: "Sinä osoitit runsain mitoin suosiotasi palvelijallesi, isälleni Daavidille, kun hän vilpittömänä ja oikeamielisenä vaelsi teitäsi ja oli sinulle uskollinen. Sinun suosiosi säilyi runsaana loppuun saakka, sinä annoit hänelle pojan, joka tänään istuu hänen valtaistuimellaan. Herra, minun Jumalani, sinä olet tehnyt minusta kuninkaan isäni Daavidin jälkeen, vaikka olen vain nuori poika, joka ei tiedä minne mennä, mitä tehdä. Palvelijasi on keskellä kansaa, jonka olet valinnut, keskellä ihmispaljoutta, jolla ei ole mittaa eikä määrää. Anna siksi minulle ymmärtäväinen sydän, jotta osaisin hallita ja tuomita kansaasi ja erottaisin hyvän pahasta. Muutoin en voi oikeamielisesti hallita tätä suurta kansaa."
1. Kun. 3:5-9

 

fairtrade