metsrk logo

Tampereen metodistiseurakunta

Ihmistä varten

Pienryhmät

Pirkkalan pienryhmä

kokoontuu kuukausittain. Lisätiedot Eila Laakso 040 534 5549.

Ydinkurssi

12 kerran kurssi kristinuskon perusteista alkaa kahdesti vuodessa. Tule kasvamaan uskossa ja rakentumaan vahvalle perustalle useiden seurakunnan eri opettajien ohjaamina. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Liisa Lehti, puh. 044 281 9558, tampere(at)metodistikirkko.fi.

 

 

Hervannan raamattu- ja rukouspiiri

Hervannan pienryhmä kokoontuu kuun 2. maanantai-iltana naisten kesken; kuun 4. maanantaina se on avoin kaikille. Vaihdamme kuulumisia, luemme Raamattua ja rukoilemme yhdessä. Kokoonnumme kuudessa eri kodissa Hervannassa, yleensä klo 18. Paikasta ja ajasta saat tiedon Annilta, puh. 045-1415250 tai s-posti  anni.backman(ät)metodistikirkko.fi.
 
Seuraavat kokoontumiset ovat:
ma 24.9.
ma 8.10.
ma 29.10.
ma 12.11.
ma 26.11.

 

 
 
 
 
 

 

 
 

Eläkeläistupa

joka toinen perjantai klo 13 Metodistikirkolla. Kahvittelua, sanaa, rukousta ja laulua. Lisätiedot Simo p. 044 585 9962.

Tässä esittelyvideo eläkeläistuvasta

Jammipavut

Kyseessä on kuuden hengen porukka iältään n. 21-28 vuotiaita nuoria ja rentoja tyyppejä. Kokoonnumme nykyisin kerran kuukaudessa kirkolla lauantai-iltaisin lukemaan Raamattua ja puhumaan uskonelämästä.

Tavallinen ilta koostuu kuulumiskierroksesta ja infoasioista, jonka jälkeen rukoillaan ja luetaan yhdessä ennalta sovittu kohta Raamatusta. Tekstistä sitten jutellaan ja mietitään miten Jumalan sanan ja oman elämän saisi nivottua yhteen ja miten siitä saa voimaa tavalliseen arkeen.

Ryhmän konsepti on muuttunut pari kertaa vuosien aikana vastaamaan aina sen hetkisiä tarpeita ja toiveita. Porukka on melko tiivis, koska takana on pitkä yhteinen historia. Ryhmän nimi on yhdessä päätetty ja kuvastaakin meitä aika hyvin kaikessa hörhöydessään.

Meidän ryhmässä yhdistävä tekijä uskon lisäksi on PC- ja konsolipelit ymv. nuorisokulttuuri. Uudet jäsenet ovat aina toivottuja ja tervetulleita, jos on kiinnostusta ja tuntee itsensä porukkaan sopivaksi.

Yhteydenotot Annika eli Nanna p. 0458849440

Jäsenyysillat

Jäsenyysiltoja järjestämme seurakuntamme jäseniksi aikoville, sekä jäsenyydestä kiinnostuneille.

Illoissa on mahdollisuus kuulla tärkeää tietoa seurakunnastamme ja kysyä omia kysymyksiä.

Illoissa saa opastusta sisälle seurakuntaan. Jäsenyysiltoja järjestetään tarvittaessa, yleensä kuukausittain.

Jos olet kiinnostunut seurakuntamme jäsenyydestä, ota yhteys Liisa Lehti, puh. 044 281 9558