metsrk logo

Tampereen metodistiseurakunta

Ihmistä varten

Ajankohtaista

Ylistys ja rukous

Ylistys

Diakoni tavattavissa

Tarvitsetko ohjausta ja neuvontaa esimerkiksi päihdeongelmaan, asunnonhakuun, työllistymiseen, toimeentulotuki- tai velka-asioissa? Kuuntelijaa ja rukousapua? Diakoni Päivi Holma tavattavissa perjantaisin klo 15-18 Treen Metodistikirkossa Lapintiellä.
Yhteydenotot: paivi.holma(at)metodistikirkko.fi

Vuosikonferenssin 2017 nimityksiä

Suomen Metodistikirkon vuosikonferenssin 2017 nimityksiä

Kirkon maallikkojohtajaksi nimitettiin Saara Heimonen Porin metodistiseurakunnasta.
Tampereelle nimitettiin paikallispastoriksi Liisa Lehti, Pirkkalaan Maarit Laamanen ja Kuopioon Elisa Brander. 
Vuosikonferenssin koejäsenyyteen hyväksyttiin Esko-Aleksei Jantunen. 

Lisäksi  Tampereen seurakunnasta on nimetty Anni Bäckman kansainvälisen työn toimialajohtajaksi sekä Liisa Lehti lapsityöhön toimialajohtajaksi. 

(Kuvassa vas. Esko-Aleksei Jantunen, Elisa Brander, Maarit Laamanen ja Liisa Lehti)

Uudet pastorit

Raamattupiiri

Raamattupiirin kuva

Raamattupiiri

Kesällä alkoi kahdesti kuussa kaikille avoin raamattupiiri, joka aloitetaan käymällä Apostolien teot läpi. Lukukappale ilmoitetaan aina ennen kokoontumista, jotta sen voi lukea etukäteen. Tule yhdessä lukemaan ja tutkimaan Raamattua sekä keskustelemaan!

Elokuusta alkaen raamattupiiri vuorottelee keskiviikkoisin rukouskokouksen kanssa.


Liisa Lehti
pastori
Tampereen metodistiseurakunta
044-2819558
liisa.lehti(ät)metodistikirkko.fi

Perhekerho Nooan arkki!

Vuoden viimeinen kerho ja pikkujoulut 20.12.
Hartaus, leikkiä/yhdessäoloa, ruokailua ja askartelua yms.
 
 perhekerho

Pyhäkoulu lapsille

Tarkoitettu lapsille 3-vuotiaasta ylöspäin. Lapset oppivat tuntemaan Raamatun sanoman erilaisten kertomusten kautta. He saavat myös askarrella aiheeseen liittyvän muiston.

Pyhäkoulu järjestetään iltakirkoissa ja siitä ilmoitetaan nettisivuilla.

Pyhäkoulu jatkuu jälleen syksyllä. Hyvää kesää! Lapsia ei unohdeta kuitenkaan kesälläkään.
 

Huom! Pyhäkoulu tarvitsee lisää työntekijöitä!

Lisätiedot: Tanja Järvinen

p. 0443716933

Interpretation available

All our Sunday services at 5 p.m. are interpreted into English.
Look for the sign INTERPRETATION on the left!
The interpreter will serve you there.

100-50

Tykkäätkö käydä kirkossa? Pidätkö siitä mitä seurakunta sinulle antaa? Nautitko kirkkokahveista? Seurakuntamme toimii seurakuntalaistemme tukemana. Ilman rahalahjoituksiamme meillä ei olisi toimivaa seurakuntaa. Me emme kerää kirkollisveroa, emmekä pääsymaksuja. Kuitenkin meillä on seurakunnassa paljon menoja. Ne asiat, joista saamme kirkkoon tullessamme nauttia, ovat kustannettu antamillamme lahjoituksilla. 5.Moos.16:16-17 ”Mutta tyhjin käsin älköön tultako Herran kasvojen eteen; kukin tuokoon lahjana sen, minkä voi, sen siunauksen mukaan, minkä Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut.”

Lue lisää...

Kirjamyynti

Hyvää ja rakentavaa lukemista seurakunnan kirjapöydältä! Kun ostat kristilliset kirjat seurakunnan kirjapöydältä, tuet samalla surakunnan toimintaa. Sieltä löydät myös cd-levyjä ja muuta esim. lahjaksi sopivaa.

Alla muutama esimerkki tarjonnasta, paljon lisää löytyy kirjapöydältä.

Lue lisää...

Gibeonissa Herra ilmestyi Salomolle yöllä unessa. Jumala sanoi: "Pyydä, mitä haluat, niin annan sen sinulle." Salomo vastasi: "Sinä osoitit runsain mitoin suosiotasi palvelijallesi, isälleni Daavidille, kun hän vilpittömänä ja oikeamielisenä vaelsi teitäsi ja oli sinulle uskollinen. Sinun suosiosi säilyi runsaana loppuun saakka, sinä annoit hänelle pojan, joka tänään istuu hänen valtaistuimellaan. Herra, minun Jumalani, sinä olet tehnyt minusta kuninkaan isäni Daavidin jälkeen, vaikka olen vain nuori poika, joka ei tiedä minne mennä, mitä tehdä. Palvelijasi on keskellä kansaa, jonka olet valinnut, keskellä ihmispaljoutta, jolla ei ole mittaa eikä määrää. Anna siksi minulle ymmärtäväinen sydän, jotta osaisin hallita ja tuomita kansaasi ja erottaisin hyvän pahasta. Muutoin en voi oikeamielisesti hallita tätä suurta kansaa."
1. Kun. 3:5-9

 

fairtrade